Tak, u mnie w domu są dwa Krugery. Bardzo dobre telefony, bateria trzyma tyle co większość smartfonów - max do 2 dni. Poza tym bardzo dobrze wykonane, sprawne, nie zawieszają się i cena dobra.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez gusiak11Zamieszczone przez cztoZdrowy rozsądek, to pasuje raczej do Nexusa 5
Argument rachunku ekonomicznego zwykle przeważa.
Gdybym miał wolną gotówkę, zamówiłbym sobie coś chińskiego...
Jakiegoś Jiayu...
Kolega ma takiego, tylko nie pamiętam który model.
Jest zajebiście wprost wykonany, a bebechami i płynnością działania konkuruje z górna półką smartfonów...
...Za 1/3 ceny smartfona z górnej półki.
Komentarz
-
-
maly2st,
Komuś i tak musisz płacić teraz pytanie ile i czy to mam sens, uciekłem z Plusa do Play będę płacił 59 netto/m-c za no limit i 2GB internetu jak dla mnie świat i poł ameryki bo generalnie w domu,pracy itd... mam wi-fi.
Cena telefonu 1 PLN netto więc chyba oferta OK, wiem niektórzy kupuja telefony na wolnym rynku tzw. i wkladaja tam ''nju'' czy inne tam pre-paidy ale mnie to nie dla mnie ....
uważam ze to dobra oferta.
BTW róznie ludzie do tego podchodzą bo znajomy kupil sobie Z1 żonie S IV ale zeby to miało jakąś rozsądną cenę ma teraz abonement cos okolo 150zl na szt i jakies niebotyczne ilosci internetu nie wiadomo po co.... ale można i tak
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11BTW róznie ludzie do tego podchodzą bo znajomy kupil sobie Z1 żonie S IV ale zeby to miało jakąś rozsądną cenę ma teraz abonement cos okolo 150zl na szt i jakies niebotyczne ilosci internetu nie wiadomo po co.... ale można i tak
Za tel. mogę w tym abonamencie zabulić 200zł. W tej chwili telefon, który mnie interesuje czyli LG Swift L9 II jest za 219 zł. Umowa kończy mnie się w Październiku więc w sierpniu zamierzam znowu pochylić się nad tematem :wink: Mam nadzieję, że ceny tel. jeszcze spadną bo mi tam ten LG w 100% wystarczy 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLZa tel. mogę w tym abonamencie zabulić 200zł. W tej chwili telefon, który mnie interesuje czyli LG Swift L9 II jest za 219 zł. Umowa kończy mnie się w Październiku więc w sierpniu zamierzam znowu pochylić się nad tematem :wink: Mam nadzieję, że ceny tel. jeszcze spadną bo mi tam ten LG w 100% wystarczy 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11Zamieszczone przez VoitSGS III czy SGS III LTE?
(...)
Zamieszczone przez gusiak11
Zamieszczone przez Voit.Za 1/3 ceny smartfona z górnej półki.
BADYL, miałem LG L9 pierwszej generacji.
Bardzo udany model.
I jednocześnie pułapka - ten smartfon bardzo wysoko ustawił poprzeczkę swemu następcy.
Trudno znaleźć cos lepszego, co jednocześnie nie kosztuje worka złota.
W tym LG L9 czasami trochę brakowało RAMu.
Z 1 GB (według specyfikacji) dla aplikacji użytkownika było dostępne 750 MB.
Czasami dawałem radę zagospodarować cały dostępny RAM i coś tam czasem się przycęło.
Ale szczerze mówiac, bardziej mi przeszkadzała świadomość, że taki problem może wystąpić, niż sam problem... :wink:
Polecam bardzo pomocny widgecik o wiele mówiacej nazwie "wyczyść RAM" - zapewne w L9II też będzie dostępny.
...Kliknięciu towarzyszy wiele mówiący dźwięk spuszczania wody. :lol:
Zdecydowanym plusem Smartfona LG L9 pierwszej i drugiej generacji jest bateria w wykonana w technologii SiO+.
Czas ładowania od zera do pełna - 2,5 - 3 h.
I potem ze dwa dni zabawy, lub trzy dni normalnego użytkowania...
... Ja również uważam, że jedyny słuszny rozmiar ekranu to 4,7"
Mniejsze się nie liczą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitMiłem na myśli 1/3 ceny topowego smatrfona na półce w sklepie, nie z promocji w salonie operatora
Co do L9 i L9 II rzeczywiście udane telefony pierwszy brałem za coś lekko ponad 200zl jak za S III krzyczeli 1500 w Plusie :x a za drugi nie pamiętam tez cos koło tego.
L9II jest mniejszy ale bardziej poręczny... cos na zasadzie co kto lubi
Komentarz
-
-
Ja też przed zakupem LG L9 myślałem o SGS III, ale wtedy kosztował pierdyliard złotych.
Jednej rzeczy nie rozumiem, czemu LG w L9 II zrezygnował z "plecków" takich jak w L9.
Tamte były świetne, miały fakturę, która bardzo ulatwiala trzymanie telefonu i genialnie maskowała wszelkie ryski...
...Przyznaję, że jak bawiłem się chwilę chińskim smartfonem, to nie wierzyłem własnym oczom...
Jedyny problem w odległości - trzeba czekać aż przyślą, jak się coś stanie to też trzeba czekać aż przyślą...
Dodatkowo Android w każdej wersji dysponuje językiem polskim. :roll:
Komentarz
-
Komentarz